SZAKMAI HÍREK

Olvassa el és véleményezze szakmai híreinket.

Erősödő magánellátó rendszer

A mozgásszervi problémák kezelésére, programozott ortopédiai műtétekre specializálódott Emineo Egészségügyi Központ magánkórházat nyitott a Hegyalja úton. A Knoll házaspár és befektetőtársuk egymilliárd forintot költöttek a kórházra.

Knoll Zsolt, az egyik legismertebb hazai térd- és vállspecialista 2009-ben indította el első önálló szakrendelőjét feleségével, a szintén lábsebész (mellékesen balettáncos) Börzsei-Knoll Veronikával Újbudán. Az indulás körülbelül 100 millió forintot igényelt. Az Emineo a következő években folyamatosan bővítette szolgáltatásait, 2013-ban újabb százmilliós beruházásból baleseti sebészettel is kiegészült: a rendelő mellett, ugyanúgy Újbudán megnyitották a kora reggeltől késő estig tartó traumatológiát.

Az ortopédiai magánkórházat március 28-án adták át, április 4-én kezdi meg működését, immár nem csak egynapos műtéti beavatkozásokat, hanem akár többnapos, több hetes ellátást igénylő nagy műtéteket is tudnak végezni.

A Hegyalja úti kórházban tíz szobában egyszerre körülbelül húsz pácienst tudnak majd ellátni (vannak 1, 2 és 3 ágyas szobák), és itt is végeznek majd járóbeteg szakrendeléseket. Egy-egy komolyabb műtét (csípő- vagy térdprotézis-beültetés) ára a hivatalos árlista alapján 1,5 millió forint körül lesz, nem nehéz megjósolni, hogy ezzel az eddiginél komolyabb szereplővé válhat az Emineo a hazai magánegészségügyi szolgáltatók piacán. 

 

Forrás: Opten, Forbes gyűjtés

https://forbes.hu/uzlet/uj-magankorhazat-kaptak-a-budaiak/

Helyettesítés.hu

Amennyiben Ön praxist kínál, itt lehetősége van regisztrálnia magát, hogy praxist kereső kollégái megtalálják és megkeressék Önt.

Amennyiben Ön praxist keres, itt lehetősége van regisztrálnia magát, hogy praxist kínáló kollégái megtalálják és megkeressék Önt.

Amennyiben Ön helyettesítő háziorvost keres, itt lehetősége van regisztrálnia magát, hogy helyettesítő kollégái megtalálják és megkeressék Önt.