Mi a helyettesítés.hu?

Ismerje meg az ország első helyettes, helyettesítés és praxis adás-vétel kereső felületét.


A helyettesites.hu küldetése egy könnyen kezelhető online közösségi felület létrehozása háziorvosok számára, ahol találkozhatnak a helyettes keresési, illetve a helyettesítés vállalási igények, valamint a praxis adás-vétel hirdetések. Oldalunk segítségével könnyebben meg tudják találni egymást a helyettesítést vállaló és a helyettest kereső, a praxistól megválni szándékozó, és a praxisvásárlás, praxisbetöltés iránt érdeklődő kollégák.


Dr. Urbán Eszter vagyok, háziorvos, a helyettesites.hu oldal társalapítója. Gyakorló háziorvosként nap, mint nap találkozom azzal a problémával, amit a háziorvosi helyettesítés megoldásának problémája jelent a kollégáknak. 

Az utóbbi években egyre nagyobb nehézséget jelent a háziorvosoknak az, hogy távolléteik esetére találjanak helyettesítő kollégát. A praxisban az állandó helyettesek gyakran nem tudnak vállalni hosszabb távú, illetve rendszeres helyettesítési igényeket, a helyettesítést vállaló kollégák nehezen találnak egymásra a helyettest kereső háziorvosokkal. A helyettesites.hu oldallal segítünk megoldani a háziorvosok helyettes keresési nehézségeit, illetve oldalunkon helyt kapnak a praxis adás-vétel lehetőségek is. Oldalunkon számos egészségügyi hírrel, orvos-szakmai cikkel és más hasznos információkkal is szolgálunk a családorvoslással és a praxisok üzemeltetésével kapcsolatban, és a kollégáknak lehetőségük van saját cikkeik publikálására is felületünkön.

Keressen helyettest, vagy helyettesítést!

 

A helyettesites.hu egy erősen hiánypótló kezdeményezés, elsődleges küldetésünk, hogy egy online közösségi felületet hozzunk létre háziorvosok számára, ahol a praxis adás-vétel, és a helyettes keresés, helyettesítés vállalás igények egymásra találásában segítjük a kollégákat. Felületünkön könnyen és áttekinthetően meg tudják egymást találni a háziorvosok, amikor helyettesítési igény merül fel, illetve praxis adás-vétel esetén. Orvosoktól orvosoknak.

 
Helyettesítő orvost keres?

Nálunk megtalálhatja a helyettesítő háziorvos kollégát!

- Tekintse meg adatbázisunkat
 
Helyettesítene?

Helyettesíést vállalna? Oldalunkon könnyedén feltöltheti hirdetését!

- Regisztráljon oldalunkra
 
Eladó praxist keres?

Nálunk megtalálhatja a legújabb eladó praxisok kínálatát!

- Tekintse meg adatbázisunkat
 
Megválna praxisától?

Eladná praxisát? Oldalunkon könnyedén feltöltheti hirdetését!

- Regisztráljon oldalunkra