Az alábbiakban összefoglaljuk lépésenként, hogy hogyan töltheti fel hirdetését. Mint látni fogja nem hosszú súgó, mert igen egyszerű.

1. Lépjen be, vagy regisztráljon

A hirdetés feltöltéséhez regisztrált felhasználónak kell lennie. A regisztráció nem automatikus, kérelmét a hitelesség érdekében az oldal adminisztrátora hagy jóvá a megadott adatai alapján. Regisztrálni itt lehet, amennyiben pedig már rendelkezik fiókkal a belépéshez ide kell kattintani. Amennyiben elfelejtette jelszavát itt kérhet jelszó emlékeztetőt, amennyiben valamiért továbbra sem tud belépni, vagy más technikai problémát észlelt, jelezzen nekünk és mi segitünk Önnek.

2. Belépést követően használja az új funkciókat

Belépést követően Önnek új funkciókkal bővül az oldal. A menüsorból is elérheti ezeket a lehetőségeket. A tartalombeküldés oszlopban megtalálhatja valamennyi hirdetési típust, és csupán rá kell kattintani az Önnek megfelelő linkre.

Súgó a helyettesítéshez

3. Hirdetési űrlap kitöltése

Az űrlapok kitöltése roppant egyszerű, a legtöbb mező már tartalmazza a szükséges opciókat, Önnek elég csak kiválastani a megfelelőt.

Helyettesítés súgóAz űrlapokon fontos a dátumok pontos beállitása. Például amennyiben helyttest csak egy bizonyos időszakra keres, megadhat a hirdetésének befejező dátumát. Vagy ha több eltérő időpontra keres helyetteset, több időintervallumot is a hirdetéséhez csatolhat. A dátumokat könnyen kiválaszthatja a legördülő kalendáriumból.

Helyettesítés súgó

A helyettest kereső hirdetések esetében további megjegyzéseket is feltölthet a hirdetése mellé. A praxis hirdetések az itt leirtakhoz hasonló struktúrájúak, a mezők érthetőek.

Amennyiben továbbra is kérdése vagy észrevétele van, kérjük jelezze nekünk bátran.