Tisztelt Kolléga!

Amennyiben Ön helyettesítést vállaló háziorvos, oldalunkon lehetősége van regisztrálnia magát, hogy a helyettesítő háziorvost kereső kollégái megkeressék és megtalálják Önt. Segítsen abban, hogy helyettesítési szándéka minél több kollégához eljusson, hirdetése feladásával könnyedén megkeressék és megtalálhatják Önt.

Helyettesítést vállaló hirdetéseink

 2018, október 11 - 14:29
 Kovács Lilla helyettesítést vállal,   Debrecen és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket időszakos jelleggel vállalná ezen a területen.
 2018, augusztus 1 - 10:16
 Dr Kocsis Kálmán helyettesítést vállal,   Budapest és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket tartós jelleggel vállalná ezen a területen.
 2018, július 16 - 16:12
 Daradics Andrea helyettesítést vállal,   Debrecen és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket időszakos jelleggel vállalná ezen a területen.
 2018, július 16 - 16:10
 Daradics Andrea helyettesítést vállal,   Mezőkövesd és környéke és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket időszakos jelleggel vállalná ezen a területen.
 2018, július 16 - 16:05
 Daradics Andrea helyettesítést vállal,   Eger és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket időszakos jelleggel vállalná ezen a területen.