Tisztelt Kolléga!

Amennyiben Ön helyettesítést vállaló háziorvos, oldalunkon lehetősége van regisztrálnia magát, hogy a helyettesítő háziorvost kereső kollégái megkeressék és megtalálják Önt. Segítsen abban, hogy helyettesítési szándéka minél több kollégához eljusson, hirdetése feladásával könnyedén megkeressék és megtalálhatják Önt.

Helyettesítést vállaló hirdetéseink

 2019, szeptember 17 - 20:51
 Dr Dobi Gyöngyi helyettesítést vállal,   Debrecen és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket tartós jelleggel vállalná ezen a területen.
 2019, május 15 - 16:05
 Soós Krisztina helyettesítést vállal,   Budapest és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket rendszeres jelleggel vállalná ezen a területen.
 2019, május 4 - 09:40
 Dr.Dózsa Mariann helyettesítést vállal,   Budapest és annak körzetében, gyermek praxisban.   A helyettesítéseket tartós jelleggel vállalná ezen a területen.
 2019, január 2 - 09:46
 dr. Erdélyi Kamilla helyettesítést vállal,   Dunakeszi, Göd, Vác és környéke és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket rendszeres jelleggel vállalná ezen a területen.
 2019, január 1 - 11:40
 Széber Péter helyettesítést vállal,   Tatabánya és annak körzetében, felnőtt praxisban.   A helyettesítéseket tartós jelleggel vállalná ezen a területen.