SZAKMAI HÍREK

Olvassa el és véleményezze szakmai híreinket.

Ingyenes betegnyilvántartó program és egy éves díjmentes előfizetés a letelepedési támogatáson felül a tartósan betöltetlen praxist betöltő orvosok részére

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő  a tartósan betöltetlen háziorvosi és fogorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatására pályázatot hirdetett meg, mely szerint a legalább 12 hónapja betöltetlen körzeteket betöltő orvosok egyszeri, vissza nem térítendő letelepedési támogatást nyerhetnek, melynek összege aszerint változik a következők szerint, hogy a praxis milyen régen betöltetlen:

ELNYERHETŐ LETELEPEDÉSI TÁMOGATÁSI ÖSSZEGEK:

 • legalább 12 hónapja betöltetlen praxis betöltése esetén: nettó 12.000.000,- Ft,
 • legalább 24 hónapja betöltetlen praxis betöltése esetén: nettó 14.000.000,- Ft,
 • legalább 36 hónapja betöltetlen praxis betöltése esetén: nettó 16.000.000,- Ft,
 • legalább 48 hónapja betöltetlen praxis betöltése esetén: nettó 18.000.000,- Ft,
 • legalább 60 hónapja betöltetlen praxis betöltése esetén: nettó 20.000.000,- Ft

A letelepedési támogatás további részleteiről itt tájékozódhat:

https://helyettesites.hu/blog/tartosan-betoltetlen-haziorvosi-es-fogorvosi-korzeteket-betolto-orvosok-letelepedesenek

A  ProFix Kft. egy szokatlan, új kezdeményezéssel is támogatja  a tartósan betöltetlen praxist vállaló orvosokat, mely szerint a MedMax háziorvosi programot díjmentesen biztosítja minden tartósan betöltetlen körzet számára, valamint a MedMax háziorvosi programhoz 1 éves szintén díjmentes szoftverkövetést ajánlott fel.  Az előző háziorvosi programból az adatokat teljes körűen adaptálja a cég.

A  ProFix Kft. közel 20 éve foglalkozik háziorvosi programok fejlesztésével és forgalmazásával. Jelenleg több mint 1000 háziorvos használja MedMax névre hallgató háziorvosi programot – a visszajelzéseik szerint – teljes megelégedettséggel az országban. 

Hogyan segítheti a körzet betöltését egy háziorvosi program?  A MedMax egy korszerű, modern, „szerethető” háziorvosi program, közkedvelt és népszerű a háziorvosok körében. Felhasználóik és a Profix csapata között az évek folyamán – a visszajelzések szerint minden más betegnyilvántartó rendszerfejlesztő cégtől eltérően - nagyon szoros, bizalmi jellegű, egymást segítő kapcsolat alakult ki.

Melyek azok a szempontok, amiért hasznos, ha MedMax a háziorvosi program? 

 • Az eddiginél kedvezőbb fenntartási költségek
 • Indikátorfigyelés - magasabb összegű plusz indikátorfinanszírozás. 
 • Könnyedén elsajátítható kezelés
 • Maximális adatbiztonság
 • Egyszerű és logikus felépítés
 • Mindig elérhető kedves és türelmes ügyfélszolgálat
 • Gyorsabb betegellátás, kevesebb adminisztráció, pl. az elektronikus úton érkező leletek vagy ügyeleti ellátások fogadása és azok beillesztése a beteg kartonjára.
 • Pontos, naprakész jogszabály gyűjtemény, ezek figyelése és ellenőrzése, aktuális gyógyszer- és segédeszköz lista, Eü. rendeletek.
 • Az orvos-szakmai munka kiemelt támogatása, friss protokollok, az előírt OEP kötelezettségek - pl. jogviszony státuszok lekérdezése, e-jelentések küldése, on-line betegéletút elérése – gyors teljesítése. 

A www.medmax.hu weboldalon további részeteket olvashatnak a MedMax orvosi programcsaládról. Érdeklődés esetén részletes tájékoztatásért forduljanak bizalommal a ProFix Kft. munkatársaihoz a 06 1 445-2533 telefonszámon vagy az info@medmax.hu e-mail címen.

Helyettesítés.hu

Amennyiben Ön praxist kínál, itt lehetősége van regisztrálnia magát, hogy praxist kereső kollégái megtalálják és megkeressék Önt.

Amennyiben Ön praxist keres, itt lehetősége van regisztrálnia magát, hogy praxist kínáló kollégái megtalálják és megkeressék Önt.

Amennyiben Ön helyettesítő háziorvost keres, itt lehetősége van regisztrálnia magát, hogy helyettesítő kollégái megtalálják és megkeressék Önt.